Kitwerk binnen: badkamer, keuken, toilet

Kitbedrijf de Weert pakt alle soorten voegafdichting aan in uw woning of bedrijfspand. Wij zijn specialist in het afkitten van ‘natte’ ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Dit moet met de juiste kitsoorten (bv. van Ottoseal) en vakkundig gebeuren om een mooi en duurzaam resultaat te verkrijgen. En dat kan in de kleur van uw keuze! Het kan om nieuwbouw of totale renovatie gaan, maar wij vervangen ook graag alleen het kapotte en/of beschimmelde kitwerk voor u.

Kitwerk binnen: vloeren, plafonds, trappen

Ook andere ruimtes in uw woning of bedrijfspand zijn pas echt áf met mooie voegafdichting, naar keus in een kleur die past bij het interieur. Kieren en voegen in vloeren en langs plinten en trappen verzamelen stof en vuil, dus met zorgvuldig (strak) kitwerk zijn uw ruimtes ook beter schoon te houden. Kitbedrijf de Weert werkt altijd met de juiste kitsoorten, bv. elastische kit voor een ‘werkend’ plafond. Met kit van het topmerk Ottoseal is het resultaat ook nog net iets beter!

Kitwerk buiten: kozijnen, gevels, dilatatievoegen

Naast binnenkitwerk verzorgt Kitbedrijf de Weert ook kitwerk aan de buitenkant van uw pand. Dat is vaak echt nodig, maar het mag natuurlijk ook mooi zijn. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen (ook binnen), het afwerken van een dakkapel of het dichten van kieren en voegen in gevels. Een professionele voegafdichting voorkomt waterschade (houtrot, lekkage) en tocht. Wij zijn ook expert in het aanbrengen van dilatatievoegen bij krimpende en uitzettende materialen.

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.